O nama

VISOKA MEDICINSKA ŠKOLA ZDRAVSTVA

CILЈ

Visoka medicinska škola zdravstva Doboj je privatna visokoškolska obrazovna ustanova iz Doboja. Osnovni cilj naše škole jeste pružanje maksimuma u kadrovskom, tehničko-tehnološkom i prostornom pogledu kako bi naši studenti lakše i efikasnije realizovali postavljene nastavne zadatke, a kroz dostupnost savremene naučne i stručne literature, predavanja i stručne prakse. Zato će im se omogućiti kontinuirano praćenje savremenih trendova i dostignuća, kao i prenošenje znanja kroz inovirane nastavne planove i programe u zdravstvenom sektoru, a koji će im po završetku studija omogućiti stručne i kadrovske kompentencije.

MISIJA

Misija Visoke medicinske škole zdravstva Doboj je razvijanje i unapređenje postojećih i novih obrazovnih programa koji će svakog studenta motivisati da na našoj školi prepozna svoje mogućnosti i sposobnosti i usmjeri ih u obrazovanje koje najviše odgovara njegovim psihofizičkim, emotivnim i humanim sposobnostima. Škola će osposobiti kadar koji će doprinijeti radu zdravstvenih ustanova, instituta, institucija, organa i organizacija društvene uprave, privrednih subjekata i obrazovnih ustanova, ostvarujući svoje lične potrebe i ambicije, a na dobrobit šire društvene zajednice.

Naše prednosti

Standardi Svjetske zdravstvene organizacije i Evropske zajednice.

Visok nivo akademskog obrazovanja.

Četvorogodišnje (240 ECTS) i trogodišnje (180 ECTS) studije

KONTAKT INFO:

Adresa:

Vojvode Sinđelića 45, 74 000 Doboj, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina

Mobilni:

+387 66 779 863

Telefon/Fax:

+387 53 961 620

Skola2

VIZIJA

Visoka medicinska škola zdravstva Doboj je savremena obrazovna i naučna institucija koja prati savremene evropske i svjetske trendove i školuje kadrove koji treba da doprinose boljemi prosperitetnijem životu građana Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Zadatak škole je potpuna integracija školovanog kadra na ovoj visokoškolskoj ustanovi u užu i širu društvenu zajednicu. Mi želimo da naši studenti, kao stručnjaci i akademci za određenu oblast budu traženi na tržištu rada. Zato ćemo trajno izgrađivati naš sistem kvaliteta u organizaciji, unapređenju i izvođenju nastavnog procesa primjenjujući najsavremenija naučna i tehničko-tehnološka dostignuća.

Strukovni studije 180 ECTS Akademske studije 240 ECTS
  • Zdravstvena njega
  • Zdravstvena njega
  • Fizioterapija i radna terapija
  • Gerijatrijska njega
  • Sanitarno inženjerstvo
  • Fizioterapija i radna terapija
  • Laboratorijsko-medicinsko inženjerstvo

Finansiranje

2.900/3.500KM
-godišnje-

Znanje je snaga!

Saznaj više!

Vaše Ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Poruka

EnglishGermanSerbian